Op Zoek Naar De Perfecte Yoga Vakantie Waar Genieten En Ontspannen Centraal Staan?

11

Sinds de oprichting van Revealing Vajra in 2012, organiseerde ik reeds meer dan 55 yoga vakanties. Meer dan 500 mensen genoten reeds van een heerlijke yoga vakantie waar Ontspanning volledig centraal stond.

We kregen van TourismLink zelfs een plaats in de top 10 van beste Yoga Retreats in Europa!

Ik heb een heerlijke yoga vakantie gehad! Al de aspecten van yoga beter leren kennen en ervan overtuigd geraakt dat yoga een deel van mijn dagelijkse routine wordt. De manier waarop je yoga beleeft, hangt zeer sterk af van de lesgever en in dit geval een dikke duim voor Rachel. Rachel geeft op een heerlijk verfrissende, leuke en ‘out of the box’ manier les, met veel humor! Bedankt!
Jurgen Koterba

Ik heb genoten van een heerlijke week Italië en de fijne lessen van Rachel. Deze yoga vakanties zijn zo goed voor lichaam en geest! Zalige maaltijden die versterkend helen, in de adembenemende omgeving van Ti Sana. Dit was mijn tweede retreat met Rachel, in een totaal verschillende omgeving. Een échte aanrader als je op zoek bent naar groei voor zowel lichaam als geest. Namaste.
Antoinette de la Court

GA MEE OP EEN REVEALING VAJRA YOGA VAKANTIE !

Rachel Bonkink, Revealing Vajra Yoga Retreats

Bekijk alle retreats

YOGA WEEKEND IN DE ARDENNEN, BELGIË

ardennen yoga venue

Ontspanning, wandelen, genieten én yoga.
En, heerlijk gezond eten van Hayley North. We werken nu een aantal jaar samen met Hayley en iedere keer weer blijft ze ons verrassen met geweldige maaltijden. 95% gluten en zuivel vrij, 100% suikervrij maar 200% inspirerend en gewoon ook héél erg lekker en verrassend. Hayley laat ons kennis maken met een holistische kijk op ‘gezond eten’.

Overheerlijke en gezonde maaltijden.

Onze weekenden zijn erg populair en meestal vol voordat je ‘namaste’ kunt zeggen… Dus, wees er snel bij!

16-18 November 2018: Nog verschillende plaatsen!

22-29 September 2018: UNIEKE YOGA VAKANTIE IN MAROKKO 

rooftop yoga high atlas marrakech
Stel je even voor om ‘s morgens een heerlijke yogales te volgen met zicht op de Hoge Atlas Bergen, een beetje sneeuw op de toppen, milde zon op je gezicht… Echt adembenemend. En erg ver weg van het dagdagelijkse leven.

Tijdens deze yoga vakantie bezoeken we ook Marrakech met de dolle souks, de tuinen van Yves Saint Laurent, een geheime tuin en nog veel meer leuke dingen. Ook plaatsen waar je normaal gezien niet komt… Deze reis heeft echt alles en geeft een heerlijk beeld van Marokko want we gaan ook wandelen in de Atlas. En zelfs lunchen met zicht op de Toubkal. Veel meer kan je moeilijk wensen 🙂

Tenzij misschien een écht Marokkaanse hammam en een ontspannende massage…. en ook dat is inclusief natuurlijk!

Als je geen souvenirs koopt (best wel een uitdaging…), geef je tijdens deze reis exact 0 Euro (en 0 Dirham) uit.

ALLES is INCLUSIEF.

En met Alles bedoelen we:
* Alle luchthaven transfers, we halen je op en brengen je ook weer naar het vliegveld op begin- en einddatum van het retreat
* 7 nachten in het wondermooie Quaryati, op een half uurtje van de stad, een oase van Rust
* Alle transfers gedurende de reis, én de excursies.
* Iedere dag yogales en meditatie, maak op een veilige manier kennis met verschillende yogastijlen.
* Iedere dag, 3 volledig verzorgde maaltijden.
* Begeleide wandeling in de Hoge Atlas, inclusief lunch met zicht op de Toubkal.
* Begeleide excursie in Marrakech, inclusief lunch in top 5 resto, inclusief alle toegangsgelden musea en tuinen.
* Persoonlijke sessie met Rachel.
* Een overheerlijke massage van 60 minuten.
* Een authentieke hammam behandeling.
* Workshop over Hoe Meer Balans te vinden in je Dagelijks leven.
* Internationaal gezelschap.

Deze week heeft al m’n verwachtingen overtroffen. Een aangename sfeer, mede gecreëerd door Rachel en de overige groepsleden, de variaties van yogastijlen, waarvan enkele voor mij weer een nieuwe ervaring waren  en overheerlijk eten van Hayley. Dit alles dan ook nog eens in ongelooflijk mooie omgeving. Voor mij absoluut voor herhaling vatbaar!
Carine Oversluizen, Marokko

Deze reis bracht me alles wat ik nodig had: rust, inzicht en nieuwe energie. Alles was erg goed geregeld en ik heb me een hele week lang, nergens druk over gemaakt. Al mijn verwachtingen zijn waar gemaakt en deze reis was zoveel meer dan ik me zelfs maar kon inbeelden. Rachel is een ontzettend leuk en positief ingesteld mens. Ze is de rust zelve. Ik heb het ontzettend naar m’n zin gehad. Ook omdat ik nieuwe fijne mensen heb leren kennen. Van zodra er ruimte voor is, ga ik zeker nog een keer op een Revealing Vajra yoga vakantie!
Denussa Spier, Marokko

 

28 October – 3 November 2019: YOGA REIS IN MALLORCA! Je kunt binnenkort al inschrijven!

pool cal reiet

Wat we op Ibiza na 5 jaar retreats hosten begonnen te missen, heeft Mallorca in veelvoud!

Dit eiland is nog heel authentiek en vooral véél minder druk. Voor de derde keer op rij gaan we terug naar Cal Reiet!
Wandelen, op ontdekking gaan, genieten van kerken en kleine dorpjes, zelfs Chopin wilde hier niet weg en schreef z’n bekendste werken hier!

De lokatie die we uitzochten voor deze yoga vakantie is uniek. Een 18de eeuwse villa, met heel veel zorg en liefde gerenoveerd en met een enorm gevoel voor design en detail. Ook al is dit één van onze luxere locaties, je zult je hier per direct thuis voelen.
De kamers zijn prachtig luxe, en van alle comfort voorzien. Er is een gezellige yoga shala en een zwembad waar je in verdwaald…

Santanyi is een fijn dorpje en ligt op 10 minuten wandelafstand.

ALLES is INCLUSIEF.

* 6 nachten
* Iedere dag 2 tot 4 uur yogales en meditatie, met verschillende yogastijlen.
* Iedere dag, 3 volledig verzorgde maaltijden.
* Begeleide wandeling in prachtige bergen van Mallorca.
* Persoonlijke sessie met Rachel.
* Een overheerlijke massage van 60 minuten.
* Workshop Stretch Your Mind

UNIEKE YOGAVAKANTIE IN ESSAOUIRA, MAROKKO, 20-27 Oktober

Op algemeen verzoek!
7 dagen genieten in het heerlijk gezellige Essaouira. All inclusive, in één van de meest luxe en meest authentieke Riad (hotel) van de stad. Op 2 minuten lopen van het strand, en in de medina.

Ik laat je met veel plezier zien waarom ik gekozen heb om zelf in dit dorpje te gaan wonen! Ik neem je mee naar m’n favoriete winkeltjes, de leukste restaurants, m’n kruidenman en we gaan heerlijk wandelen langs het strand, met of zonder kameel…

We hebben nog een aantal plaatsen voor oktober!

2-9 Juni en 6-13 Oktober 2018: STILTE, MEDITATIE EN YOGA RETREAT IN PORTUGAL

yoga platform portugal

Een heel bijzondere yogavakantie. Op alle gebied.

3 of 5 dagen volledige Stilte. Ongelooflijke en inspirerende maaltijden door onze persoonlijke kok, Hayley North.

Een 100% ecologische locatie met mooie kamers, aandacht voor details, en op 6 kilometer van het strand.

Tot jezelf komen, rusten en de stilte ervaren.

Verdieping – Bewustwording – Gezond eten – Herbronnen en Genieten.

We nodigen slechts 8-12 mensen uit om met ons mee te gaan op deze yoga vakantie.

De reis in juni is al lang vol, in oktober zijn er 5 dagen stilte en op deze reis zijn nog plaatsen vrij.

September 8-15, 2018: Yoga vakantie in Frankrijk

De locaties voor mijn yoga vakanties zijn steeds uniek maar deze locatie is wel héél uniek. Een kasteel, in het Zuiden van Frankrijk… Leven als een God in …?

 

Graag beantwoord ik twee vragen die regelmatig terugkomen.

Wie gaat er zoal mee op jullie yoga vakanties?

Een heel divers publiek! Sommige mensen doen al jaren aan yoga of zijn zelfs docent, anderen stonden nog nooit op een matje en bij zo’n mix zijn mooie interacties natuurlijk verzekerd!

Het merendeel van de deelnemers zijn dames maar er gaan ook steeds meer heren mee. De leeftijden variëren nogal sterk, van 21 tot 72 jaar ongeveer, met een piek van mensen tussen de 30 en 45 jaar. Koppels, vrienden, vriendinnen, zussen, moeder en dochter, al komen de meeste mensen gewoon alleen.

De belangrijkste gemene deler bij onze deelnemers is de nood aan Ontspanning. Even helemaal de tijd voor jezelf nemen en ontspannen. Aangezien deze reizen zoveel meer bieden dan enkel yoga, kunnen het ook momenten zijn waar je bepaalde zaken in beweging kunt zetten of met bepaalde patronen kunt breken.

De tweede gemene deler is dikwijls een druk (lees: stresserend) professioneel leven. Het gaat hierbij niet zo zeer om de functie, al zijn er best veel mensen actief in HR, IT, Reclame, Sales, Marketing, Consulting, zaken waar ik me (geheel toevallig natuurlijk) zelf vier jaar geleden nog heel driftig mee bezig hield.

Het gaat meer om de eisen die gesteld worden, of die ze zichzelf opleggen.
Eens een week geen verantwoordelijkheid dragen voor je klanten, patiënten, team, personeel, eigen bedrijf of gezin, en enkel heel erg goed voor jezelf zorgen kan simpelweg wonderen doen.

‘De locatie is echt paradijselijk, een oase van rust, schoonheid en vriendelijke mensen. Het programma is een heel goed evenwicht tussen verschillende vormen van yoga, tijd voor jezelf en uitstapjes. Rachel begeleidt zorgvuldig met aandacht voor ieders lichaam dat verschillend is. Ik heb een geweldige week gehad! Dankjewel Rachel!
Leonie Chudaska, Nederland – Marokko Maart 2018

Zijn deze reizen niet veel duurder dan andere yogareizen?

Nee, het ligt er alleen maar aan hoe je de eindafrekening opmaakt!

Mijn reizen zijn all inclusief en dit is een heel bewuste keuze. Ik ging zelf op meer dan één yogavakantie waar er achteraf nog allerlei extra’s bijkwamen. Tel die extra’s allemaal op bij deze ‘goedkope’ reizen en dan zul je zien dat onze vakanties eigenlijk helemaal niet zo duur zijn.

Check maar eens bij één van de ‘goedkopere reizen’:
Zijn je transfers betaald? Krijg je een 60 minuten massage tijdens je verblijf? Iedere dag 3 maaltijden? Is er een persoonlijk chef die perfect kan inspelen op bepaalde gluten- en of zuivelintoleranties? Ga je op excursie? Zijn er workshops? Ik ben vrij overtuigd van niet. Tenzij je misschien overnacht in een tent, hutje of boot…
3

Dat kan ook heel leuk zijn natuurlijk! Ik heb het zelf dikwijls genoeg gedaan, maar nu kies ik er resoluut voor om met toplocaties samen te werken, waar zeer veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van het eten, de bedden, de omgeving en de details.

Enkel onze Deep Dive Retreats, Silence Retreats en Coaching Retreats kunnen afwijken van de all-inclusive en luxe formule. Daar kiezen we er soms voor om met basic locaties te werken aangezien de practise het belangrijkste is. En, we deze ervaring voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken.

Bij deze m’n antwoorden op twee veel gestelde vragen, als je nog verdere vragen zou hebben, aarzel vooral niet om ze gewoon in het Nederlands te stellen, ik beantwoord ze met plezier!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten op één van onze yoga reizen!

Namaste,
Rachel

Bekijk alle retreats

Yoga Retreats Calendar

 • Silence and Meditation Retreat<br>Silence Retreat,Portugal Silence and Meditation Retreat
  Silence Retreat,Portugal
  8 October - 15 October 2022
 • Luxury Yoga Retreat<br>Yoga Holiday, Portugal Luxury Yoga Retreat
  Yoga Holiday, Portugal
  -
 • 30 Day Meditation Experience<br>September 2022 30 Day Meditation Experience
  September 2022
  -
 • Relax and Recharge<br>Yoga in Marrakech Relax and Recharge
  Yoga in Marrakech
  -
 • Luxury Splash Retreat Portugal<br>NEW Concept Luxury Splash Retreat Portugal
  NEW Concept
  -
 • Yoga in the Scottish Highlands<br>Yoga Retreat,Scotland Yoga in the Scottish Highlands
  Yoga Retreat,Scotland
  -
 • Happiness from within<br>Online Workshop Happiness from within
  Online Workshop
  -
 • Yoga and Hiking<br>Yoga Holiday, Morocco Yoga and Hiking
  Yoga Holiday, Morocco
  -
 • Wonderful Yoga Weekend<br>Belgium Wonderful Yoga Weekend
  Belgium
  -
 • Heal & Connect<br>Vegan Yoga Retreat, Portugal Heal & Connect
  Vegan Yoga Retreat, Portugal
  -

  Buy Rachel’s Book

  Flex your mind yoga book cover

  FLEX YOUR MIND, 10 POWERFUL YOGA PRINCIPLES FOR LESS STRESS IN A BUSY WORLD

  Endorsed by Paul Grilley: ‘Rachel has written a book that makes yoga practical’.

  ORDER YOUR COPY!